Välkommen Ramadan!

Välsignad Ramadan Välsignad Ramadan!

Salam alaykom och välkomna till vår blogg ”Min Ramadan 2014”.

Imorgon den 28 juni börjar årets Ramadan, vi är nu redo att börja vår fasta och bloggande.

Det här är det fjärde året vi bloggar och vi är verkligen glada att många finner intressant att läsa våra bröder och systrars berättelser om deras vardag under denna välsignade månad.
Bloggen handlar om allt och annat och det är glädjande eftersom det är det som är Islam allt och annat i våra liv och Ramadan en av de stora toppar som utmärker den muslimska gemenskapen.

Här kommer vi att skriva om allt som händer, från de svåra stunderna under dagen med arbete, barn, fastan, mm till de sköna andliga stunderna med, just det, arbete, barn, fastan och annat för Islam och Ramadan finns i varje sekund av våra liv.

Vi som kommer att blogga ska försöka förmedla allt vi kan, på olika sätt, med olika vinklar, från berättelser, till dikter, genom matlagning och bilder. Och givetvis är ni välkomna att kommentera och lämna synpunkter.

Vi ser fram emot början av denna fantastiska månad som för med sig så mycket gott och som utmanar oss att ta fram det bästa vi har.

I år bloggar flera systrar och broder, var och en har en egen sida där alla deras inlägg samlas, ni kan hitta dem under Kategorier och deras respektive namn, och precis som tidigare år kommer några att ansluta sig under resans gång.

Vi på Islamiskt Forum tackar alla våra systrar och broder som har valt att vara med och dela med sig sina erfarenheter och upplevelser under Ramadan. Vi hoppas att ni följer med och firar Ramadan med oss.

Må Gud välsigna er, ge er kraft och vilja att uppfylla era plikter!

Vi önskar er en Välsignad Ramadan och vi ber att Gud tar emot er fasta.

Salam

Islamiskt Informations Forum

Annonser
Det här inlägget postades i IIF. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s